Управление на качестовото и европейско финансиране – реновирания сайт на АТЕ Консулт

Имаме удоволствието да Ви представим реновирания сайт на  „Ате Консулт“ http://www.ateconsult-bg.com
Фирмата има в екипа си квалифицирани консултанти с дългогодишен опит в областта на разработването, внедряването и одитирането на Системи за управление на качеството, безопасността, сигурността, околната среда, интегрирани системи, както и в областта на морските комуникации и транспорт.

Консултантите, част от екип, са преминали обучения в редица утвърдени организации и университети  като Lloyd`s Register Quality Assurance (LRQA); Bureau Veritas Certification; Tokai University, Tokyo; EU-Japan Center for Industrial cooperation, International Maritime Organization (IMO), International Labor Organization (ILO).

В зависимост от Вашият бизнес,  „ATE КОНСУЛТ“ предлагат консултиране, разработване, внедряване и поддръжка на следните Системи за управление в бизнеса:

Пожелаваме много успех на приятелите ни от АТЕ Консулт и ще продължим да работим заедно и за в бъдеще по съвместни проекти!

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.