Спално бельо, шалтета чаршафи… част от SEO и SERP оптимизацията на сайта cottoncolors.eu

Cottoncolors.eu е онлайн магазин за спално бельо и домашен текстил от една година В сайта ще намерите разнообразие от десени и размери комплекти спално бельо, олекотени завивки, възглавницишалтета,  чаршафи с ластикзавивки от гъши пух,кувертюриодеяла протектори за матраци, килими, декоративни възглавници, покривки маса, хавлиени кърпи, халати за баня, детско спално бельо, бебешко спално бельо и други стоки от текстил, осигуряващи вашия комфорт в дома!

Оптимизация на сайт се извършва на две нива- в кода на сайта и повишаване на репутацията на сайта. Оптимизацията на код на сайта, включва подобряване и добавяне на необходимите тагове за структурирани данни, повишаване тежестта на ключови думи като: спално бельочаршафивъзглавницишалтета и завивки от гъши пух.  Редовно и постоянно се добавят авторски статии за предимствата на спалното бельо, чаршафите и другите продукти за домашния текстил, изясняват се предимствата и качествата на различните материи за спално бельо и др.

Изграждането на репутация на сайта е цялостен процес на проучване на пазара, анализиране на възможностите и качеството на потенциални референти, постоянна комуникация и проследяване на данните от търсачките, което отнема няколко седмици и дори мееци, ако се оптимизираме в много конкурентен сектор.   Важно е както броя на обратните линкове и тяхното качество, така и репутацията на сайта, от който идват. Така например ако получите референтен линк от сайт, който е със стара регистрация ( мин. 2 години) и самия сайт е с висок GOOGLE PR и качество според стандартите на търсачките, Вашия сайт ще означава, че съдържа нещо ценно и търсачката ще го отчете като положителен знак.

Част от изграждането на положителнарепутация в оптимизацията на сайт е и референциите от социалните мрежи. Нещо, което много сайтове подценяват, но което ще играе важна роля в семантичното търсене, което навлиза все повече и повече.

Comments are closed.

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.