Онлайн магазините на „До БГ“ в уеб портал pazaruvaj.com

Тази седмица завършва със стартирането на ново партньорство и обединяване на усилията между нас и сайта pazaruvaj.com – Българската платформа за интелигентно пазаруване.

Целта на партньорството ни е да подпомогнем електронните магазини, тяхното популяризиране  и като цяло да окажем подкрепа на онлайн пазаруването. И ако успеем повече хора да продават и купуват онлайн, значи сме постигнали целите си.

Как точно си партнираме?
Pazaruvaj.com е платформа за автоматично набиране на продукти и показването им в един портал, от където потребителите лесно могат да направят сравнение на продуктите и да изберат да купят съответния продукт. Ние от До БГ, разработваме електронни магазини и чрез нашата система за управление на електронен магазин автоматично изпращаме нововъведените продукти до системата на pazaruvaj.com. На цената на магазина вашите продукти се публикуват в тази платформа, което ще помогне на оптимизацията на сайта ви, ще покаже вашите артикули пред повече потенциални клиенти, а така със сигурност ще можете да продадете повече.

Ако се занимавате с интернет търговия или искате да започнете такъв бизнес, не пропускайте да се присъедините към нашата кампания.

Не се колебайте да ни потърсите за съвет, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.