Нов уеб сайт за коли под наем Варна

От няколко дни приключихме изработката на уеб сайта за коли под наем – RENT-A-CAR-VARNA.com.
Уеб сайта има за цел да представи услугите на клиента ни за отдавне на автомобили под наем по чермоморието, като предлага много допълнителни възможности, като: шофьор, GPS, Карта на България, детски стол и др.

Уеб Дизайна съчетава  удобна навигация и богата функционалност, която позволява да наемете автомобил  само за няколко клика на мишката.

В проекта е включена и SEO оптимизация, която се концентрира на фразите за: коли под наем, автомобили под наем, автомобили за черноморието, коли под наем Варна, наемане на автомобили от Варна и др.. В тази връзка сме използвали равномерно разпределение на тежеста на ключовите думи в кода, с различна сила на таговете h1, strong, title и др.
Също така целите на оптимизацията са сайта да излиза на по- предни позиции и по думи изписани и на латиница, в различни варианти, като например: koli pod naem, rent a car Varna, avtomobili pod naem, Car renta, koli pod naem varna, naemi kola ot varna, rent a car from varna и др.

Използвали сме динамични техники на програмиране, които позволяват бързо разглеждане на предлаганите автомобили под наем и с няколко клика да достигнете до реално наемане под наем.
Предизвикателството пред изработката на уеб сайт за автомобили под наем в конкретния случай бе гъвкавата ценова политика, която предлага различни ценови предложения, както за срока на намане, така и в зависимост от сезона.

Ето и няколко думи за нашия клиент.

Rent A Car Варна е компания за отдаване на автомобили под наем. В автопарка на клиента ни винаги може да откриете автомобила, от който се нуждаете, без значение от клас и марка.

Фирмата е добре позната на пазара за  автомобили под наем  в град Варна и региона. Предлага коректно обслужване и конкурентни цени.

Политика им е насочена към оптимално осигуряване на  качествено и коректно  обслужване, удовлетворяващо нуждите на нашите клиенти. Когато организираме Вашето пътуване, ние вземаме предвид желанията и предпочитанията Ви, така че винаги да се чувствате комфортно и приятно, използвайки нашите коли под наем.

Какво може да откриете в Rent-a-car-varna.com:

*     Автомобили от Икономичен, Стандартен класове и луксозни автомобили под наем.
*     Фирмата оперира с голямо разнообразие отнови автомобили
*     Ние осигуряваме трансфери до всяка точка на страната
*     Вие можете да получите кола от нас навсякъде и по всяко време- На летище, пред дома, пред офиса
*     Ние правим отстъпки за корпоративни и редовни клиенти
*     Екстри като: GPS, детски столчета, пътни карти, ски поставка, вериги

Пожелаваме успех на нашите приятели от Rent-a-car-varna.com и на Вас
Приятно пътуване!!!

Автор:  

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.