Много настроение в ритъма на танца с НОВИЯ сайт на салса клуб * SABROSO *

Приключихме с редизайна и обновлението с нови услуги на салса денсинг център САБРОСО.  Сайта носи послание за приятни емоции, карибски танци, много страст и любов към латино танците.

За шестте години от както съществуваме, през залите на клубът ни са минали над 500 ученици от всякаква възраст. При нас може да се научите да танцувате танци като салса, меренге, бачата и ча-ча-ча. Периодично организираме карнавали, тематични партита, екскурзии, разходки с яхти и други събития, където всеки, който иска да се забавлява е винаги добре дошъл. Думата „SABROSO“ означава вкусен, доставящ удоволствие, пикантен, прекрасен, наситен с подправки. Идеята е клубът ни да е точно това – прекрасен и доставящ удоволствие на хората, които го посещават.

В процеса на работа, бяхме заредение с танцувални емоции, защото ние самите си падаме по хубавата музика и танци и това носеше допълнително наслада от работата по сайта.

Интересното е внедряването на музкален съпровод, с възможност за избор между няколко песни, основни за горещата латино музика, които се преподават в школата.  Скоро ще пуснем и допълнително обяснение за това как сме реализирали този интересен плейр, който помни и избора на посетителя, дали иска да спре или да продължи да слуша.

Горещо Ви препоръчваме да разгледате и богатата галерия от снимки, които еднозначно ще покажат колко позитивна може да е латино музиката, как зарежда с настроение и е приятна възможност за разпускане от грижи и проблеми от ежедневието.

А, ето го и сайта :) http://www.clubsabroso.com/

Приятно разглеждане

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.