Спално бельо – онлайн магазинът на HOMETEX.bg

Вече е в действие новия сайт на HOMETEX.bg

Онлайн магазинът предствя каталога от продукти за спално бельо, олекотени комплекти, одеала, завивки и други необходими за дома текстилни продукти на фирма ХОМЕТЕКС,с високо качество и конкурентни цени.

Дизайна съчета удобна навигация и богата функционалност при избора на избраните продукти.

В проекта е включена и SEO оптимизация, която се концентрира на фразите за спално бельо, олекотени завивки, олекотени комплекти, одела, домашен текстил. В тази връзка сме използвали равномерно разпределение на тежеста на ключовите думи в кода, с различна сила на таговете h1, strong, title и др.
Също така целите на оптимизацията са сайта да излиза на по- предни позиции и по думи изписани и на латиница, в различни варианти, като например: spalno belio, spalno belio, spalno belxo, olekoteni zavivki, olekoteni komplekti, odeala, domashen tekstil, doma6en tekstil, domashen tekstil, doma[en tekstil

Използвали сме модални прозорци, така че когато се прави прибавяне на продукт към количката например спално бельо или спален комплект с олекотена завивка, да виждате веднага количката и да преминете към плащане без да се презарежда страница.

Богатата гама от продукти е с гарантирано най-високо качество, осигурено от постоянния контрол при производството. Чрез директният контакт с производителя Ви осигурява и най-ниските цени. Производството е изцяло в България и фирмата вече има над 4 магазина в района на София и Дупница.

Homtex.bg  предлага в каталога си продукти в следните категории:

Каталог

Много успех и онлайн поръчки ;)

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.