До БГ – финалист в Български награди за уеб 2010

„До БГ“ участва във втория по ред конкурс за уеб награди в 4 категории. Сайтовете, с който участвахме са:
www.agrocomers.com ,
www.clubsabroso.com,
www.svobodni-kvartiri.com,
www.holidayplus.bg ,
www.stari-knigi.com

Конкуренцията в предварителното гласуване беше голяма и от общо 240 участници, бяха излъчени финалистите на конкурса в отделните категории, сред който влязоха и нашите приятели от www.svobodni-kvartiri.com и www.stari-knigi.com . Някои от конкурентите на „До БГ“ бяха: DarikNews, Btv, Nova TV, БНР, Икономедия, Маг Студио и др.

Следващия етап от състезанието изискваше защита на финалистите чрез презентация, която се проведе в хотел България в София (очаквайте скоро видео от презентациите).

Победителите в отделните категории на конкурса станаха известни на Официалната церемония по награждаването, каято се проведе вчера, 24 юни 2010 г. в Гранд хотел „България“. Вече е известен и рейтингът на участниците за голямата награда Автор на годината. Всички оценки на журито са публични и могат да бъдат видяни на сайта на конкурса.

Бяха излъчени общо 52 победителя, които получиха луксозни грамоти от Българска уеб асоциация, организатор на конкурса. Победителите в конкурса получиха и много допълнителни специални награди от спонсорите и партньорите на конкурса.

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

See also:

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.